, 2021/11/14

Ez egy olyan álom, amiről mindannyian fantáziáltunk már időről időre. Egy nagy lottónyeremény, és milliók a bankban!

lottónyeremény

Vasárnap este van és ahogy lenni szokott most is már megvannak az ötöslottó nyerőszámok. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy mit kezdenék vele. Miután a jelzáloghitelt kifizettem, megmondtam a főnökömnek, hogy mit kezdhet a munkájával, és végre visszafizettem azt a ötezres, amivel a húgomnak tartoztam az elmúlt három évben, mindig az jön, hogy világot akarok látni.

Te hová mennél egy hatalmas lottónyereményből? Íme a mi kedvenc helyeink.

Áom helyek ahova el kel menned ha megnyered a lottót

A nagy lottónyeremény tényleg megtörténhet. Talán úgy hangzik, mintha csak a fantázia szüleménye lenne, de a kilenc számjegyű összegektől kezdve az EuroMillions vagy az amerikai Powerball játékokon elért kilenc számjegyű nyereményeken át a lengyel lottón való egyszerű milliomossá válásig minden héten történik lottónyeremény!

Sokat írtak már arról, hogy a nyertesek hogyan költik el a pénzüket, és közös téma, hogy gyakran olyan dolgokra pazarolják, amikre valójában nincs szükségük. Vegyük például azt a házaspárt, akik egy nyolc hálószobás, hét fürdőszobás kastélyt vásároltak. Ez elképesztően hangzott, de heteken belül rájöttek, hogy egyszerűen nincs szükségük ekkora otthonra. Hamarosan eladták, és elköltöztek egy kényelmesebb helyre.

Az utazás viszont más kérdés. Új élmények, egy életre szóló emlékek, és mindez a repülőgép hegyes végében és végig luxusban. Ennek tényleg nincs hátulütője. Valójában az egyetlen kérdés az, hogy hová menjünk?

Kezdj Burj-ban

Ha van olyan város, ahol senki sem fog a szemöldöke rebbenni, amikor a hétvégére bérelt Bugattival elhagyja a repteret, az Dubai.

Lehet, hogy az elmúlt tíz év globális recessziója alatt kissé megtorpant, de továbbra is a Közel-Kelet játszótere, és akár szereted, akár utálod, nincs még egy ilyen város a világon. A mértéktelenség városában van egy hely, ahol a többi fölé emelkedik. A Burj Al Arab a szó szoros és átvitt értelmében is a város fölé magasodik.

Gyakran a világ egyetlen hétcsillagos szállodájaként emlegetik, ami valójában badarság, hiszen az öt csillag a maximális minősítés, de a címke némi támpontot ad arra a pompára, ami ebben a gyönyörű szállodában vár rád!

Vegas, Baby!

Ha a szerencse az Ön oldalán áll, talán Vegas lehet a következő célállomás. Luxusszállodákból nincs hiány, és ha még sosem jártál ott, valószínűleg meg fogsz lepődni, mennyire kedvező árúak. Különösen Dubai után!

A lényeg az, hogy a kaszinók hajlamosak erősen szubvencionálni a szobaárakat és még az éttermeket is, csak hogy az emberek belépjenek az ajtón, és pénzt költsenek a gépekre és a játékasztalokra. ennek ellenére biztosan találunk valami igazán exkluzívat azok számára, akik valami igazán exkluzívra vágynak!

Az Aria hotel Sky Suite-jai valószínűleg a legtöbb ember listájának élén állnak - a kényelmi szolgáltatások közé tartozik a világszínvonalú concierge-szolgáltatás, amely már jóval az érkezés előtt megkezdődik, és a 24 órás komornyikszolgálat. Ezt még a nagyra értékelt Mandarin Oriental és Four Seasons sem tudja megközelíteni.

Távolodjon el mindentől

Dubai és Vegas egyaránt csodálatos városok. Ugyanakkor rendkívül forgalmasak is. Így talán a következő állomásnak egy olyan helynek kellene lennie, ahol el tudsz távolodni a világtól.

A lottónyertes ezt szó szerint megteheti - mit szólna egy saját magánszigethez egy hétre? Musha Cay egy 150 hektáros trópusi paradicsom a Bahamákon, amely David Copperfield illuzionista tulajdonában van. A szigetet addig bérelheted, ameddig csak szeretnéd, és bár 24 fő számára van szálláslehetőség, egyszerre csak egyetlen társaságnak adja ki.

A magánélet és az elszigeteltség garantált, és a gazdagok és híresek egyik legnépszerűbb búvóhelyeként ismert.