, 2021/8/27

Dubrovniktól délre, a konavljei tengerparton északnyugati részén, a Rat- és a Sustjepan-félszigetek által körülölelt védett öbölben fekszik.

Cavtat

A történelmi építmények nyomaival körülvett ősi város a legtöbb embert vonzza szerte a világon. A buja növényzettel és változatos kultúrával teli Cavtat egy szép város Dubrovniktól délkeletre.

Szállj meg a luxusszállodában, és reggelente sétáljon a kavicsos strandokon. Élvezd a természeti környezet gyönyörű látványát, amely varázslatossá teszi nyaralását. Lépj a város régi utcái felé, és készíts pillanatképeket a gótikus stílusú építményekkel!

A Vlaho Bukovac háza

Sétálj végig a félúton Cavtat széles utcáin, és látogasson el a Vlaho Bukovac házába, a gyönyörű múzeumba, amely tehetséges művészek festményeinek csodálatos gyűjteményét meséli el. A House of Vlaho Bukovac a műalkotások tökéletes tárházát mutatja be, ahol megcsodálhatja a művészet csábító darabjait. Látogass el ebbe a csodálatos múzeumba, és gyönyörködjön a békében az illusztrációk modern érintésével. Ezt a gyönyörű helyet érdemes meglátogatni!

Ronald Brown út

Tégy egy sétát a Ronald Brown Pathway-en, és veszítsd el magáad a tájak csodálatos szépségében. Túrázz át a sziklás lejtőkön, és indulj el a hegyek tetejére vezető cikkcakkos ösvényeken. Élvezd a túrázás élményét, és gyönyörködj a festői kilátásban! Ne felejtsd el magaddal vinni a vizes palackodat.

Srebreno strand

Tervezz látogatást a Srebreno strandra, Horvátország egyik legszebb és legtökéletesebb képekkel teli strandjára. A homok és a kavicsok nagyszerű keverékét kínálja, ahol nyugodt környezetben pihenhetsz. Rengeteg étkezési lehetőséggel körülvéve, nagyszerű kilátást nyújt a tájra, amely minden igényt kielégíthet a pihentető nyaraláshoz. Bérelj napernyőt, és frissülj fel az árnyékban pihenve.