, 2021/8/28

Fiumétól 31 km-re délkeletre a Krk szigetet a horvát tengerparttól elválasztó Vinodoli-csatorna partján fekszik. Cirkvenicában található Horvátország legnagyobb kikötője, Közép-Horvátország és Közép-Európa egyes részeinek legközelebbi tengeri kijáratként szolgál.

Cirkvenica

A Horvátország legnagyobb és legszebb részeként ismert Crikvenica a gyönyörű strandok, túraútvonalak, történelmi szobrok és szobrok miatt látogatók ezreit hívja ide. Élvezze az Adriai-tenger partjának vonzó részeit, tiszta strandokkal, amelyek úgy tűnik, mintha ragyogó csillagok lennének, amikor a napfény a víz hullámaira esik.

Gyönyörködj a természeti szépség csodálatos látványaiban, és érezd a buja növényzettel körülvett sós tenger illatát. Frissülj fel a tiszta levegőben, vagy látogass el a Crikvenicában található múzeumokba, ahol régi tárgyak gyűjteményével találkozhatsz. Készülj fel és csomagolj, hogy kalandos utazásra indulj Crikvenicába.

Crni Molo

Szentelj néhány órát a Crni Molo meglátogatására, a legjobb strandra, amelyet családdal és barátokkal élvezhetsz. A strand számos tevékenységet kínál a röplabdától a minigolfig és a vízisíelésig, amelyek teljes szórakozást nyújtanak a nyaraláshoz. Bérelhetsz napernyőt vagy napozóágyat, és pihenj a fenyőfák alatt.

Ha éhes vagy, akkor nem kell aggódni, mivel a strand tele van éttermekkel, amelyek kielégítik éhségigényényedet Ha van háziállatod, akkor a strandra elviheted őket.

Őket is szívesen látjuk! Érezd jól magad a parton elterülő tágas térben.

Crikvenica Városi Múzeum

Fejleszd a fantáziádat a Crikvenicai Városi Múzeumban, amely az ókorban használt tárgyak gyűjteményét tartalmazza. A kiállításban elhelyezett néhány helyi kincs szép gyűjteménye biztosan lenyűgöz majd. Ismerd meg a múzeum központjában a lenyűgöző művészetet, a kultúrtörténetet és a halászatot. Látogass el a Crikvenicai Városi Múzeumban, és fedezd fel az ősi dolgokat.