, 2021/8/26

Az Isztriai-félsziget déli csücskén, Pólától 8 km-re délkeletre, a tengerparton fekszik. A település központja kissé beljebb, mintegy 500 méterre fekszik a tengertől. Az utóbbi időben a település főként a tengerparton terjeszkedett, ahol új lakóövezetek épültek ki.

Medulin

Kirándulj egyet, hogy megnézd Medulin, az Isztriai-félsziget déli részén fekvő gyönyörű település lenyűgöző tájait. A legjobb horgászfaluként ismert településen olyan kalandos sportokat is kipróbálhatsz, mint a Quad Safari a terepjáró pályákon, vagy megcsodálhatod a Medulin-öböl tenger alatti látnivalóinak aprólékos látványát.

A természeti környezet lenyűgöző szépségével, vegyél részt a SUP izzó evezőtúrán, ahol gyönyörűen megtapasztalhatod az éjszakai égboltot a fejed fölött, és megérintheted a sima vizet a lábad alatt. Minden kalandvágyó személy számára ez egy nagy ajándék. Sznorkelezhetsz a mélykék vízben, vagy ülhetsz a kajakok tetején, és menekülhetsz a Medulin festői kilátásán keresztül.

Bijeca strand

Medulin egyik híres strandja, a Bijeca Beach finom homokkal és sekély vízzel teli, amely a legjobb nyaralást ígéri az első helyszínen. Ez a strand kifejezetten családok és barátok számára készült, és olyan kalandos tevékenységeket kínál, mint a szörfözés, a jet-ski és az evezés. Sétálj végig a homokos szakaszokon, és fogyassz finom ételeket, amelyeket az éttermekben szolgálnak fel. Tökéletes hely a vízi sportok kedvelőinek.

Bérelj felszerelést, és élvezd a stand up paddlinget a kék tengervízben. Tégy egy kört az evezős csónakkal, vagy lógathatod a lábát a puha homokszemcséken, miközben élvezetesen fogyaszthatod az italodat.

Adrenalin Park

Légy lenyűgözve a természeti környezettől, és utazz az Adrenalin Park meredek ösvényein. A fák ágai köré akasztott székeivel nagyszerű helyet kínál a pihenésre. Kellemes hangulatban élvezd a napot a magas kötélpályákon való önfeledt lógással. Sétálj végig a zip line-on, amely az egész parkban húzódik. Szórakoztasd magát egy csomó más tevékenységgel, mint az íjászat, a zorbing és a paintball. Tégy egy kört a bogárkocsikkal, vagy bérelj quadautót a dzsungeleken átívelő quadszafarira. Tele kalandokkal és sportokkal ez a hely megéri ide látogatni.