, 2021/8/26

Zárától 28 km-re délkeletre, Dalmácia északi részén, a Pašman-csatorna partján egy kis félszigeten és környékén fekszik. A félsziget északi oldalán a Bošana-öböl, déli oldalán a Soline-öböl helyezkedik el.

Tengerfehérvár

Horvátország egyik legnépszerűbb városa, remek lehetőséget kínál a szórakoztató nyaraláshoz. A vidámparkoktól a nyüzsgő tengerparti kikötőkig sokféle szórakozási lehetőséget kínál, amelyek a világ minden tájáról vonzzák az utazókat. A horvát királyi várost érdekes történelmi szobrok és csodálatos nemzeti parkok veszik körül, amelyek teljes körű szórakozást nyújtanak a turistáknak.

A fenyőerdőkkel borított gyönyörű strandok sokasága biztosan téged is lenyűgöz majd. A természeti szépség mellett Tengerfehérvár kikötőkkel is rendelkezik, amelyek számos hajó találkozási pontjává válnak. Bőséges az éttermek sora, megkóstolhatod a finom ételeket.

Fun Park Biograd

Merülj el a szórakozás mélységeiben ezen a helyen, amely hatalmas örömet okoz barátaidnak és családodnak is. A kellemes éttermekkel és bárokkal körülvett park számos tevékenységet kínál, amelyekben örömödet lelheted. Figyeld a bűvészmutatványokat vagy játsz a Hall játszótéren, és élvezd a panorámás forgó kerekek nyújtotta örömöket. Tölts el egy vidám napot a Big blue hullámvasút és a döcögő autók izgalmas utazásaival, vagy élvezd az időt a 7D horrorházban. Ez a vidámpark nemcsak a kisgyerekeket szórakoztatja, hanem a felnőtteket is lenyűgözi. Tőlts órákat a Biográdi Vidámparkban. Tökéletes hely a szórakozásra.

Vransko Jezero Natúrpark

A füves szegélyekkel borított Vransko Jezero Natúrpark a legfontosabb híres madarak élőhelye. A madárállományban gazdag, a tavak körüli ösvényeket kerékpárral vagy gyalogosan ismerheted meg. A tó körüli csodálatos illat és a lélegzetelállító kilátás miatt még néhány órát maradhatsz. A madármegfigyelés csodálatos élményével fogsz gazdagodni.

A horgászattól a kerékpározásig a Vransko Jezero Natúrpark nagyszerű élvezeteket kínál a látogatóknak. Minden természetkedvelő számára ez egy áldás! Ne hagyd ki, hogy a táj csodálatos látványával készíts képeket.

Információk

Nézd meg a Marina Kornatit, a világ egyik kiemelkedő vitorlás célpontját, ahol számos jacht és motorcsónak található. Érezd ól magát a dallamos zene mellett, és nézd a naplemente gyönyörű látványát.

Ha szórakoztató helyet keresel a családnak és barátoknak, akkor látogass el a Biograd Na Moru-i Kalandparkba, és használd ki a különböző kalandos tevékenységeket a kötélpályáktól a quadozásig.

Akik a strandot imádják a Drazica strandon tölthetnek el egy kis időt, az egyik kavicsos, tiszta vízzel teli strand számos lehetőséget kínál. Bérelhetsz napozóágyakat, és pihenhetsz az árnyékolók alatt.

Látogass el a Zavicajni Muzej Biograd Na Moru a csodálatos múzeumba, amely egy ősi korszak számos tárgyával van tele. Minden levéltáros biztosan imádni fogja ezt a helyet.